maanantai 14. toukokuuta 2012

todistusaineistoa

 Nyt täällä mennäänkin peruuttamisen sijaan eteenpäin! Hitaasti mutta varmasti. Tosin edelleen Oliver pitää sitä peruuttamista parempana tapana liikkua kuin eteenpäin puskemista.
Tosiaan, jouduin siis syömään sanani, nimittäin kaipa tuota ryömimiseksi voisi kutsua, vaikka taktiikka onkin jätkällä aika mielenkiintoinen :D

 

Keskiviikkona suunnataan taas mun isovanhemmille tuonne Hämeen tienoille. Luvassa olisi serkkutytön rippijuhlat ja päätettiin nyt sitten vierailla ihan ajan kanssa ja jäädäänkin siis jopa kahdeksi yöksi sinne (iso)mummulaan, josta on lyhkänen matka juhlapaikalle. Viimeksi kun siellä päin käytiin niin kyseessä oli serkkupojan synttärit ja siis samaan perheeseen kuuluu tämä ripille pääsijäkin. Mukava nähdä taas sukulaisia!

8 kommenttia:

  1. Kiva nähdä teitäkin taas :-) Mun pitääkin tarkkaan siivota nurkat jos Oliver tolleen tutkii lattiatason...Suskun kakkutehdas on jo käynnistyny, toivotan et nyt Sinäkin voit maistaa kaikkia kun vuosi sitten se ei onnistunu :-) tellu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu se on tarkka poika ja syynää kyllä joka nurkan ;D tosiaan tällä kertaa voi herkutella ilman estoja!

      Poista
  2. Suloinen poika =)
    Kyllä se varmaan pian konttaakin. =)
    -Jonna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä luulen kans ettei enää kauaa mee :) ja sulla vaan h-hetki lähestyy!

      Poista
  3. meillä kans mennää taaksepäin ja heilutaan ja yritetään vähä, että kohta konttais ;) saattaa ryömiminen jäädä väliin.. ja johdot on ihania + verhot kun kävelee kävelytuolilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hengenheimolainen siis :D jooh...kaikki koirien lelut, johdot, roskat ym on kaikista parhaita

      Poista