torstai 24. toukokuuta 2012

ihana päivä

Meidän lähipäiviin on sisältynyt uusia kokemuksia, ulkoilua, siivoilua, kuntoilua, kirppistelyä ja hammassärkyä. Ulkona on ollut niin hyviä ilmoja että mieli tekisi karata tätä sotkuista kämppää useamminkin pihalle. Vaikka täällä kuinka siivoisi, niin silti on tosi sotkuisen näköistä ja odotankin ihan kauheasti sitä päivää että saadaan toi Oliverin huone valmiiksi ja sitä kautta kaikki ylimääräinen tavara ulos tästä huushollista.

 Meillä on sisälämpötila joku 26 astetta, eli täällä lattialla pyöriskelee tällainen kesämies <3 ulos sitten saa laittaa vähän peittävämmät vaatteet.

RRÄYH!

Eilen Oliver pääsi ensimmäistä kertaa keinumaan! Lenkin päätteeksi oli vielä hieman aikaa ennen iltapuuroa, niin ajattelin huvin vuoksi testata mitä jäpikkä mahtaisi tuumia pihalla sijaitsevasta vauvakeinusta. Ja kyllähän se tykkäsi! Jätkä keinutteli niin hurjasti, että kengät ja sukatkin lensi tiimellyksessä jalasta :D Pihalta löytyisi myös hiekkalaatikko ja liukumäki, mutta niitä saa Oliver odotella luultavasti ensi kesään asti, ei taitais toi hiekkakakkujen teko vielä tuon ikäiseltä oikein luonnistua.



Tosiaan vuokrasin pöydän tuolta Porvoon toisella laidalla sijaitsevalta kirpputorilta ja siellä nyt ravataan sitten joka päivä ainakin vielä muutaman päivän ajan viemässä uutte rompetta myyntiin. Tänään pöytä näytti vielä varsin täydeltä, eli ei tänään viety enempää tavaraa. Pöydälle kuitenkin mahtui kaikki Oliverin pieneksi jääneet vaatteet jotka sinne raaskin viedä.Ihan muutamia vaatekappaleita jätin muistoksi. Hyvin mahdollista että joudutaan pitämään pöytää vielä toisenkin viikon verran.

Samalla reissulla käytiin pyörähtämässä Porvoon kevätmarkkinoilla. Tompalla oli hakusessa kannattamansa futisjoukkueen pelipaita, joten sitä siellä lähinnä metsästettiin. Tuuli aika kovasti, joten sai aikalailla kytätä Oliverin vointia, kun otettiin vaunujen sijasta rattaat mukaan. Jälkikäteen ajatellen vaunut olisi ollut paljon parempi ratkaisu kun ei siellä nyt turhan lämmin ilma ollutkaan. Tosin eipä jätkä näyttänyt missään vaiheessa kärsivältä, kunhan höpisi itsekseen ja söi aurinkolasiensa sankaa.

näitä en ostanut ;)

 Ensin pyörähdettiin Seppälässä, koska mulla oli tarvetta uusille bikinien yläosille. Yhdet biksut kuitenkin riitti kun bongasin ton neonpinkin topin mikä oli vaan pakko saada. Hintaa tuli yhteensä 16,95 € muistaakseni.
ja markkinoilta uusi asennebody meitin käskyttäjälle <3

Tänään on kyllä ollut tosi mukava päivä, vaikka eihän päivästä voi huono tullakaan jos kerta shoppailemaan pääsee ;D mutta ai että mikä päivän aloitus! Ensinnäkin Oliver nukkui koko yön heräämättä klo 21.00-6.00 ja nukkui vielä lähes kahden tunnin päikkärit aamulla. Hyvät yöunet saattoivat illalla annetun lääkkeen ansiota. Poitsu ihan selvästi kipuili hampaitaan illalla, kun jo nukkumaan menon jälkeenkin vähän itkeskeli. Mä vaan en uskaltais kovin usein sille antaa mitään lääkettä. 


 Vetäisin pitkästä aikaa verkkosukkikset jalkaan. Multa löytyy muutamat erilaiset verkkosukkikset kaapista, mutta aika säästeliäästi niitä käytän, kun ei ole pokkaa ihan joka paikassa niitä käyttää. Käyttäisin muuten varmasti useamminkin, mutta ne kun sattuu olemaan aikamoinen mielipiteiden jakaja, niin jotenkin helpompi vaan vetää päälle jotain tavanomaisempaa. Tosin ei kyllä saisi antaa muiden mielipiteiden vaikuttaa omiin vaatevalintoihinsa.


2 kommenttia:

  1. Oi vitsi, miten kivoja vaatteita teillä on Oliverille! Ja niin söpö poitsu! Ihana toi nahkatakki!:D Ja mageet biksut ja topin oot löytänyt. Ja vielä se täytyy mainita, että sä näytät olevan todella timmissä kunnossa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon kyllä ihan samaa mieltä et noi kesävaatteet on kyl ihania! Ja toi nahkatakki oli ihan must have-juttu :D

      No joo oon kyl itekki ihan tyytyväinen jumppailun tuloksiin vaikka välillä on päiviä kun sitä vaan venyttelee vatsanahkaa ja angstaa kun ei oo muka tarpeeks tullu muutosta :D

      Poista