sunnuntai 20. toukokuuta 2012

kuulumisia


Kokeiltiin ensimmäistä kertaa hyppykiikkua ja ai että oli hauskaa :D niin lapsella kuin vanhemmillakin. Hiukan tosin oli säätöongelmia, kun ei heti meinannut löytyä hyvää korkeutta. Jätkä hihkui ja pomppi minkä kerkesi. Tosin sitten myöhemmin illalla kun kokeiltiin uudestaan niin ei se enää ollutkaan niin jännä juttu kuin ekalla kerralla, tai sitten ei vain huvittanut sillä hetkellä pomppia.


Herran suusta pilkottaa tällä hetkellä kolme kokonaista hammasta ja kahden hampaan alku. Ei siis ihme että hiukan on kiukuttanut toista. Jostain syystä se nyt sitten tehtailee niitä hampaita kaksi kerrallaan :D muita oireiluja on lämmönnousu. Normaalilämpö Oliverilla on keskimäärin 36.4 ja nyt se on jo parin päivän ajan huidellut 37. Ei olla kuitenkaan annettu lääkettä, koska lämmönnousu on niin pientä, eikä pojan vireystasossa muuten ole suuria muutoksia.

Nyt kun ulkona on jo niin lämmintä ja sisälämpötilakin on jotain 25 astetta, niin otettiin jo Oliverin kesävaatteetkin esille. Olen vähän arkaillut noiden lyhythihasten bodien kanssa ja muutenkin tuppaan pukea pojua ehkä hiukan liikaa. En vain jotenkaan luota siihen että se pärjäisi vähemmälläkin vaatetuksella. Ja tuntuu jotenkin työläältä, että jos ensin aamula laittaa pojulle lyhythihasen bodyn, sitten se ei olisikaan tarpeeksi lämmin ja pitäisi vaihtaa kesken päivän pitkähihaseen malliin :D rankkaa.  Mutta nyt rupeaa olemaan jo niin lämmintä että uskaltaa ottaa noi lyhythihaisetkin mallit käyttöön sisätiloihin. Yöllä käytössä on jo lyhythihainen ja -punttinen yöpuku ja päivisin paksujen housujen sijaan ohuemmat tai sitten ihan vaan puolipotkarit. Ulos ollaan kuitenkin vielä puettu lippiksen alle kypärämyssy (myönnän itsekin että se on näillä ilmoilla liikaa, mutta tuntuu että on liian aikaista ottaa se pois käytössä, kun poitsu kuitenkin paikallaan vaunuissa?), sukat käsiin (kyllä :D) sekä varmuudeksi peitto vielä mukaan. Käytin vaunulenkeillä pitkään hänellä jumpsuitia, mutta nyt sekin alkaa olla jo liian kuuma. Siirryin sitten nahkatakkiin, mikä ollessaan auki on ihan mukiinmenevä ratkaisu.

Kävin eilen tsekkaamassa tässä lähistöllä olevan kirpparin. Tai no kävin vaan pyörähtämässä ovella koska se oli jo kiinni. Tarkoituksena olisi tänään käydä kurkkaamassa sisätiloja ja kyselemässä pöytää. Mä nimittäin hukun tähän roina- ja vaatemäärään! Ahistaa kun meillä on täällä niin paljon ylimäärästä, käytöstä poistettua mutta kuitenkin rahan arvoista tavaraa ja sit kuitenkin olisi tarvetta saada ostettua uusia vaatteita ja tavaroita. Nytpä siis rohkaistun ja otan viimeinkin sen kirpparipöydän.


Muistan kun laittelin ensimmäisiä Oliverin pieneksi jääneitä vaatteita kasseihin niin laitoin varmaan kaksi kassillista erilleen sellaisia vaatteita mitkä ajattelin vielä säästää :D onneksi tulin järkiini. Kyllä mä muutamat bodyt pidän muistona itselläni, mutta suurin osa kyllä joutaa myyntiin. Muuten mä varmaan säilyttäisinkin osan noista, mutta kun ei meillä ole missään tilaa. Tääkin vaatekasa on hengaillut jo kuukausitolkulla tossa sohvannurkassa -,-

Nyt pitää mennä jatkamaan velvollisuuksia. Mutta vielä pitää hehkuttaa että Oliver nukkui pitkästä aikaa taas koko yön putkeen heräämättä, eli siis klo 21-6.00 ! Tämä siis toissa yönä ja viime yökin meni mallikkaasti yhdellä ylimääräisellä herätyksellä :)

Onko muiden vauvat jo siirtynyt kesävaatetukseen? Mitä puette vauvalle päälle, kun lähdette vaunulenkille?

3 kommenttia:

  1. Mä meinasin aluksi että myisin melkein kaikki Leon pieneksi jääneet vaatteet, mutta tulinkin toisiin ajatuksiin. Oikeastaan sen takia en niitä viitsi myydä koska niistä ei juuri mitään saa kun ne myy, pari euroa per vaate ja kuitenkin niihin on uponnut omaisuus :D Vaikka ostankin seuraavallekin lapselle melkein kaikki vaatteet uutena niin siitä huolimatta en näitä raaksi myydä, ainakaan vielä :D

    Mitä tulee kesävaatetukseen, niin sisällä Leolla on lyhythihainen body ja kun lähdetään ulkoilemaan niin laitan housut päälle ja tosi ohkasen haalarin tai pelkän "jumpsuitin" niin et bodya ei tule sinne alle. Kohta pääsen nukuttaa poikaa pelkkä lyhythihainen body+housut päällä. Ulkoilessa Leolla on aina pipo tai huppu päässä mutta aikoihin ei ole ollut tumppuja käsissä. :D Niin ja yleensä vaunuissa on tosi ohkanen peitto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jaa a vois olla meidänki aika luopua noista käsisukista jo :D:D

      Mä kanssa kaikista mieluiten säästäisin suurimman osan noista vaatteista mutta kun ei tosiaan ole tilaa :/ ja rahalle on kyllä aina käyttöä vaikka eipä noista kauheesti mitään saa varsinkaan kun miinustaa summasta sen pöydän vuokran

      Poista
    2. Enköhän minäkin joudu myymää noi sitten kun kaappeihin ei enään mahdu :D

      Poista