keskiviikko 2. toukokuuta 2012

vappu mäni

Vappu ei ollut ihan mun odotusten mukainen vaikka hauskaa olikin. Ensinnäkin kavereiden töiden takia päästiin aloittamaan vapunvietto vasta seitsemältä illalla, jolloin muu piknikkansa oli jo länsirannasta kaikonnut. Mulla siis oli odotuksena vapulta nimenomaan se, että näkisi mahdollisimman monta tuttua. Lopputuloshan oli sitten se, että näin yhden tutun koko illan aikana :D. Mutta onneksi seura oli mitä parhainta ja tosissaan hauskaa oli koko ajan.



Piknikillä jaksettiin istua urheasti muutaman tunnin ajan, vaikka kaikilla olikin jäätävän kylmä :D Meidän lisäks siellä ei ollut kuin yksi muu porukka.  Pakko kyllä ottaa uudestaan joskus kun aurinkokin sattuisi paistamaan. Tuolla oli kuulemma kyllä ollut porukkaa aiemmin iltapäivästä, mutta sitten kun aurinko lakkoi paistamasta niin porukkakin hävisi.




Tossa olikin koko kuvasaldo :D mun kamerasta loppu akku heti alkuillasta vaikka olin koko päivän sitä ladannut ja kaverin kameran akku oli jo valmiiksi tyhjä :D

Sit kun jengi oli saanut tarpeekseen siitä hytisemisestä niin lähdettiin muutaman mutkan kautta kohti Amarilloa, missä sitten vietettiinkin loppu aika. Meno oli hyvää ja porukkaa oli paljon liikenteessä (paitsi sitten niitä tuttuja).  Vähän jäi harmittamaan vaan kun ilta jäi niin lyhyeksi. Kaverit nimittäin yksi toisensa jälkeen lähtivät himaan jo puolen yön jälkeen ja jäätiin sitten yhden kaverin kanssa kaksistaan vielä hetkeksi. Jouduttiin mekin sitten lopulta luovuttamaan, kun viimeinen kyyti starttasi, eikä haluttu kävelli kotiin.

Pakko tunnustaa, että vaikka ilta jäikin lyhyeksi, niin ei ole vieläkään ihan normaali olo :D Eilinen krapula oli kyllä aika jäätävä ja mua harmitti hirveesti kun jäi vappumarkkinat ja kavereiden kanssa grillailut välistä huonon olon takia.Olisi ollut niin mukava lähteä koko perheen voimin kävelemään keskustaan. Noh, omapa oli vikani.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti