tiistai 21. helmikuuta 2012

Viikonloppu

 Viikonloppusuunnitelmiin kuului lähinnä vierailua Ollen isovanhempien luona ja pyrähdys salin puolella. Käytiin siis pitkästä aikaa Tompan porukoiden luona (isä,äitipuoli ja sisko). Meiltä on kävelymatka sinne, mutta silti tulee käytyä ihan liian harvoin. Sunnuntaina suunnattiin sit mun porukoille, missä taas vieraillaan n. kerran viikossa :D ei ihan tasapainossa tää meidän vierailupolitiikka. Mutta toisaalta taas kaikki Oliverin isovanhemmat on itse huonoja kylässä kävijöitä, joten silloin kun vastuu näkemisestä on yksin meillä ja perheitä on kokonaiset neljä kpl niin tottakai vierailuvälit on suht pitkiä. Mun porukoilla taas ollaan totuttu käymään viikottain ja usein jäädään myös yökylään. Siellä kun käydään, niin ei olla ees mitään vieraita, vaan se on vähän kuin toinen koti meille.

Vierailujen takia tuli herkuteltua vähän ylimääräistä. Tompan porukoilla suklaakakkua ja mun porukoilla laskiaispullia :D mutta onneksi tulee itse leivottua niin harvoin että satunnaiset leivonnaiset ei tunnu missään.


 Lauantaina oli niin mahtava ilma että olisi ollut rikos jäädä sisälle kökkimään koko päiväksi. Aurinko paistoi, eikä pakkastakaan ollut kuin muutaman asteen verran. Pitäs jemmata aurinkolasit vaunuihin niin olis mukana aina kun tarvii, meni aika siristelemiseksi koko matka.


Porukoilla kokeiltiin Joel-serkun kävelytuolia ja ai että kun oli hauska vehje :D jäpikkä peruutteli vauhdikkaasti, väänteli ja paineli ja virnisteli minkä kerkesi. Ei vain oikein uskaltanut kokeilla kun muutaman minuutin ajan, kun tuo istuminen ei oikein vielä herralta suju.

Mökömököilme kun äiti kehtas lykätä aamupalan ajaksi sitteriin. 
Oliverilla olisi nykyään niin kiire koko ajan ja energiaa ihan liikaa mutta kun taidot ei oikein vielä riitä. Äidillä ja isillä on kädet täynnä töitä jotta saisi pikku-ukon pidettyä tyytyväisenä ja huonot on ollut tulokset silti :D poitsulla olisi hirveä tarve päästä jo itse eteenpäin. Näin ollen leikkimatto on tätä nykyä aikamoinen taistelutanner. Tosin känkkäränkkää aiheuttaa myös pojun hampaiden puhkeaminen ja mahakin on ollut pienellä vähän kovalla :/

 Nyt on erillinen kuntoilublogi perustettu. Vielä on vähän keskeneräinen mutta hiljaa hyvä tulee! Linkki löytyy bannerin alta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti