lauantai 29. lokakuuta 2011

tatskat

Nyt sain vihdoinkin aikaiseksi kuvailla mun tatskat kun niistä oli toivottu postausta. Toivoja joutuu nyt kyllä hiukan pettymään kun mulla ei sen erikoisempaa tarinaa mihinkään tatskaan liity, eikä millään tatuoinnilla ole sen ihmeellisempää tarkoitusta. Tästä huolimatta jokaisen tatuoinnin olen harkinnut pitkään ja tarkkaan ennen ottamista ja jokaisesta tykkään kovasti edelleen enkä usko että niihin milloinkaan kyllästyisinkään :). Kaikki tatuoinnit on otettu Porvoon Tattoo Studio Dominossa.

Tää keijukainen oli mun ensimmäinen kosketus musteneulaan. Kuvan otin 17-vuotiaana ja maksoin siitä muistaakseni 120-130 €. Sattui todella paljon ja meinasin pyörtyäkin kun unohdin hengittää siinä keskittyessäni kivun hallintaan :D.

Tämä toinen kuvatus tuli otettua 18-vuotiaana ja maksoi 160 € ? . Tämäkin sattui, mutta ei niin paljon kuin ensimmäinen, koska tiesin mitä oli odotettavissa.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä susikokonaisuus, jonka siis lasken yhdeksi tatuoinniksi, vaikka koostuukin kolmesta erillisestä kuvasta. Tästä taisin maksaa 180 €. 

Anteeksi huonoista kuvista, räpsin ne aika nopeaan tahtiin paljoa miettimättä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti