sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Suuri lastentarvikekirppis

Aamupäivä meni kepeästi kirppiksellä kierrellen. Porvoossa oli siis järjestetty parkkihallin kokoinen lasten kirppis, joka kyllä veti ihmisiä hullun tavalla. Rahaa olisi saanut kulumaan ihan hirveästi jos olisi ollut aikaa kunnolla käydä kojuja läpi. Löysin vaikka mitä kivaa, mutta jätin suurimman osan ostamatta, koska sitä roinaa kertyy kuitenkin joka synttäreillä ja muutenkin. Oliver nukkui tyytyväisenä koko reissun ajan.

Ja mukaan lähti:

 muutama lastenkirja
 pehmeitä palikoita. Nää bongasin jo heti aluksi, mutta päätin olla ostamatta. No siinä vaiheessa kun oltiin jo lähössä pois, niin päätin että haluun nää sittenkin :D no siinä sitten hyvä tovi näitä etittiin kun niitä kojuja oli siinä jokunen...
Jättijääkarhu joka lähti mukaan pienen tinkimisen jälkeen 14,5 eurolla. Tää oli vaan pakko saada :D

kasa pipoja

Yhteensä meillä meni rahaa 25 euroa, eli enemmänkin olisi hyvin voinut tuhlata ja jos yksin olisin päässyt lähtemään tuonne ihan ajan kanssa, niin sitä rahaa olisi taatusti mennytkin + myös koko päivä :D Toi kirppis on pystyssä vaan 3 tunnin ajan, mikä on mun mielestä tosi vähän aikaa, kun miettii sitä tavaramäärää mikä pitäisi muka saada siinä ajassa kierrettyä :D. Meillä meni reissussa 1,5 tuntia, kun poika rupesi heräilemään ja mulla rupes tulemaan kylmä. Kaiken kaikkiaan mukava aloitus päivälle. Kohta lähetään käymään mummulassa :)


3 kommenttia:

  1. Mäkin kävin tuolla pyörähtämässä :) Sain sen vajaan tunnin siellä kulumaan, mutta rahaa menikin vain se alle 5e :D

    Munkin mielestä turhan lyhyt aika, kun niitä kojuja oikeasti oli tosi paljon ja ihmisiä senkin edestä :D

    VastaaPoista
  2. Teitpäs hyviä löytöjä! Mekin käytiin tuolla pyörähtämässä, mukaan lähti vaan yks aventin tuttipullo. Tais olla parhaat päältä menny jo kun mentiin vasta vähän ennen kahtatoista.

    VastaaPoista
  3. Juu siellä oli hirvee joukkoryntäys sillon kymmeneltä, auto jouduttiin jättää AE:n pihalle. Oliko sillon kaheltatoista viel paljon porukkaa ?

    Oli kyllä hyvät hinnat mun mielestä ja toivon kyl et toi järjestetään uudestaankin tuolla parkkihallissa :)

    VastaaPoista