tiistai 18. lokakuuta 2011

Ihana eilinen

Eilen tosissaan oli loistava päivä. Tomppa vietti vapaapäivää, minkä vuoksi sain nukkua hiukan pitempään kun yleensä, kun Tomppa hoiti poitsun aamutoimet ja yhdessä olivat kuulemma kaupassakin käyneet mun nukkuessa :) Ollaan tähän mennessä aikalailla pysytelty pojan kanssa ihan vaan kotosalla, jos ei mummulareissuja ja vaunulenkkejä lasketa. Ollaan siis ihan samalla lailla käyty viikottain mun porukoilla kun ennen vauvan syntymääkin, nyt vaan ne yöreissut on jäänyt pois. Nyt kun poitsu on kumminkin jo päälle kuukauden ikäinen, niin alkaisi ehkä jo uskaltaa liikkua enemmänkin kodin ulkopuolella. Seinät ei ole vielä ruvenneet kaatumaan päälle, mutta kyllä se vaan on niin ihanaa päästä liikkumaan välillä tonne ulkopuolellekin.

Käytiin tosissaan eilen yhdessä n. tunnin lenkki ja sain vielä pestyä koiratkin, mikä on ollut tehtävälistalla jo liian kauan. Sain myös selkähieronnan illalla :) kaiken kaikkiaan mukava päivä.

Nyt poika tuolla nukkuu tyytyväisenä kakat housuissa, en raaski alkaa herättelemään, kun se kuitenkin kohta itse siitä heräilee, sitten voitaisiin pyllypesun kautta lähteä pienelle kävelylenkille jos sää sallii :)

Kuinka usein joudutte öisin vaihtamaan vaipan? Tolla meidän pikkumiehellä kun tuntuu kakkaa olevan koko ajan jonkin verran vaipassa, niin ei viitsisi kuitenkaan joka syötön yhteydessä yölläkin vaihtaa, varsinkin kun pieni ei sen jälkeen enää saa unta. Olen siis vain kerran yössä vaihtanut vaipan. Onko mielestänne liian vähän? Iho ei ole yön jälkeen ollut ärtyneen oloinen.

4 kommenttia:

  1. meillä ei vaihdeta kertaakaan yöllä vaippaa, paitsi jos kakka tulee yöllä. pärjää tosi hyvin yön samalla vaipalla vaikka onkin sitten aamulla aika täynnä pissaa mutta en raaski herätellä turhaan yöllä.

    VastaaPoista
  2. Mä en oo kertaakaan vaihtanu yöllä vaippaa jos neiti on nukkunu tyytyväisenä! Itsekkin saa paremmin unta ku ei tarvii sängystä nousta ylös. Ei oo meiän neitillä pylly ruvennu punottaa ku aamulla on kunnon vesipesut ja ilmakylpyä! :)

    VastaaPoista
  3. Me ei vaihdeta öisin vaippaa kertaakaan! Johtuen siitä että me ei herätä kuin syömään ja vaihtamaan kylkeä :D Mutta neuvolassa saatiin kuitenkin kehut kun iho on niin hyvässä kunnossa :)

    VastaaPoista
  4. HUH mukava kuulla kun itelle tullu vähän semmonen lusmuilijaolo kun en oo oikein ollu varma tosta hommasta ja vaihtanu sitten vaan sen yhen kerran yössä :D ei yhtään kiva homma kun poika tosiaan aina täysin pirteänä sen vaipanvaihdon jälkeen , siksi oon yrittäny tähdätä et vaihtaisin sen vasta viiden aikoihin kun voin sit vaihdon jälkeen lykätä pojan Tompalle kun sen on kuitenkin herättävä niihin aikoihin :D

    VastaaPoista