torstai 1. joulukuuta 2011

Vaukirjan paketti


Tällainen paketti tipahti tänään postiluukusta (no ei ees tipahtanu vaan jouduin ihan oven avata että sain tän :D ). Tää on siis Vaukirja-kerhon ilmainen tervetuliaispaketti. Kirjat olivat ihania, mutta vähän jäin ihmettelemään noita höttösiä "rakennuspalikoita" että mahtaako tuo poitsu ikinä saada iloa niistä irti....no ainakin niissä on ihan mukavia kuvia.

 Tää vanhemmille suunnattu tietokirja tulee kyllä luettua kannesta kanteen. Siinä on ihan perustietoa lapsen kehityksestä, sekä hyödyllisiä leikki- ja puuhavinkkejä, mitä voi yhdessä vauvan kanssa harrastaa 0-2,5 ikäisenä.

Olen aina tykännyt kovasti lukea lapsille, niin päiväkodissa työskennellessäni ryhmän lapsille, kuin myös omille sisaruksilleni ja nyt pääsen lueskelemaan ihanalle omalle poitsulleni :) Ihan pieniä lukuhetkiä ollaan jo vietettykin, tosin Oliver ei ole vaikuttanut hirveän kiinnostuneelta vielä, mutta varmasti ajan kanssa rupeaa kiinnostumaan. Mulle tuli iloisena yllätyksenä se, kun luin jostain että lapselle voi alkaa jo ihan syntymästä asti pikkuhiljaa lueskelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti