maanantai 19. joulukuuta 2011

Neuvolakuulumisia ja kuntoprojektia

Aamulla klo 11 käväistiin neuvolassa ottamassa parit piikit. Rokotukset meni oikein hyvin, tottakai siinä itku tuli pienelle, mutta rauhoittui nopeasti pistämisen jälkeen. Itsekin yllätyin siitä kuinka nopea toimenpide tuo oli vaikka olikin kaksi piikkiä (+ suun kautta annettava rokotus mutta se nyt on ihan iisibiisi juttu). Meillä on ihan älyttömän ihana neuvolatäti ja siksi tuolla onkin aina niin ilo käydä :).

8.12.2011

Suluissa aiemmat mitat

paino: 6.880 g  (6.240)
pituus: 62.9 cm (59.8)
Py: 41.5 cm (40)

Rokotuksen jälkitilana Oliverilla on selvästi väsymystä ja poitsu kuolaa enemmän kuin normaalisti (en kyllä tiedä onko rokotuksista johtuvaa). Kuume ei ole toistaiseksi noussut ja Oliver jaksaa väsystä huolimatta myös leikkiä ja seurustella normaalisti. Toivotaan että ilta ja nukkumaanmeno menee yhtä hyvin. Rokotusten takia tänään ollaan jumppailun sijasta vaan lepäilty ja muuten vaan leikitty ja seurusteltu :)


MUTTA!

Sitten tähän seuraavaan aiheeseen. Tulin lopulta siihen tulokseen ettei se kuntoilumotivaatio sieltä venailemalla ilmesty. Olen yrittänyt imeä fiilistä selailemalla kuntoilu- ja kiinteytysblogeja ja nyt ajattelin pikkuhiljaa ryhtyä ihan töihinkin. Mulla ei siis ole ajatuksena pudottaa painoa, vaan saada muuten tätä kroppaa vähän timmimmäksi.

Jotta saisin itseeni vipinää, niin päätin alkaa kirjaamaan seuraavia asioita tänne ylös aina joka maanantai:
  • Strategiset mitat (vyötärö, lantio, peppu ja reisi)
  • viikon aikana syödyt ruoat (ainakin koitan jaksaa kirjata ylös)
  • liikuntasuoritukset (myös hyötyliikunta lasketaan)
  • paino
Pääidea koko hommassa on siis vain se, että saan pidettyä omaa motivaatiota yllä, en siis oletakaan että ketään kiinnostaa nää mun tulevat maanantain päivitykset :D mutta jos lukijoista löytyy halukkaita tsemppaajia, niin hyviä kiinteytysvinkkejä otetaan vastaan, ihan ruokaohjeista vauvajumppaan ja niin poispäin.

Alottelen pikkuhiljaa, mutta panostamaan rupean vasta sitten kun saadaan nää joulupyhät alta pois. Toivotaan että jaksan pitää hommaa kasassa. Tää saattaa olla kuukauden, kahden tai sitten vain viikon projekti, ihan sen mukaan miten se ottaa tulta alleen :) Tämänhetkinen tilanne:

mitat:

vyötärö: 72 cm
lantio: 82 cm
peppu: 91 cm
reisi: 49 cm

Paino: 53 kg 

Liikunta: 15 min crosstraineria.

6 kommenttia:

  1. Käyttekö muuten missä neuvolassa? Ihan keskustan vai missä? :D

    t. eräs toinen samalta paikkakunnalta oleva äiti

    VastaaPoista
  2. kamppulan neuvolassa :)asutaan tässä ostaria vastapäätä

    VastaaPoista
  3. Hienosti poika on kasvanut. :) Mulla kuntoilu on hieman jäänyt, yritän kovasti pari kertaa viikossa jumppailla.

    VastaaPoista
  4. mullakin oli tosiaan pitkällä tauolla kaikenlainen liikkuminen kun ei vaan huvittanu ja oli niin huonot ilmat kun koko ajan tuli vettä, nyt sitten tuli alotettua vähän liiankin rajusti uudestaan toi kuntoilu :D mut jos ei vaan huvita niin onneks meillä on noi omat pikku tekosyyt ;)

    VastaaPoista
  5. ihana poika! Mullakin kuntoilu jäi raskaana ollessa ihan kokonaan enkä ole vieläkään saanut aloitettua uudestaan, vaikka vauva on pian jo 6kk...

    VastaaPoista
  6. Heiniboo: Niin on :) kyllä se motivaatio joskus iskee ;) pitääpä käydä vilkuilemassa sun blogia tässä joku kerta :)

    VastaaPoista