perjantai 30. joulukuuta 2011

Kaupungilla

Keskiviikkona käytiin yhdessä äidin ja siskon perheen (sisko, poikaystävä ja Joel-poika) kiertelemässä alennusmyyntejä. Oli aika extremeä pyöriä ihmisvilinässä kahden vauvan kanssa, mutta hyvin me siellä pärjättiin, kiitos äidin. Tarkoitus oli oikeastaan vaan lähteä vähän ihmisten ilmoille tuulettumaan, kun ei mulla eikä Oliverillakaan ollut tarvetta uusille vaatteille, tai muullekaan sälälle. Ainoat asiat mitä sieltä lähdin metsästämään, oli kunnon lenkkarit ja askelmittari. Tähän saakka olen kävellyt tasapohjasilla kengillä, mitkä nyt ei ihan parhaat mahdolliset ole noin pitkille reissuille, kun mitä nyt ollaan kävelty. Kengät löyty ja oikein hyvään hintaankin, mutta askelmittareita koko kaupungissa oli myynnissä vain yhtä sorttia, ja hintaa roisit 70 euroa, mitä nyt en ihan askelmittarista kuitenkaan ole valmis maksamaan. Se jäi siis kauppaan. Löysin kylläkin myös uudet karvasäärystimet, mitkä oli napattava mukaan kun hintaa kerta oli vain kympin verran (ja ne sopi niin hyvin siihen mun sillä hetkellä päällä olevaan asuun :D )

Tuli käytyä myös apteekissa hamstraamassa lisää rasvoja pikku-ukolle, kun hänellä on jo jonkin aikaan ollut ihottumantapaista rintakehässä, sekä todella kuivat jalkapöydät ja rystyset. Ihottumaakin luulin aluksi vain kuivuudeksi, mutta sen pahentuessa oli pakko käydä ostamassa vähän tujumpia tuotteita. Uskaltauduin ostamaan mietoa kortisonia ja jo parin kerran jälkeen iho on huomattavasti parempi! näillä mennään siis tää viikko ja sen jälkeen siirrytään taas tavalliseen rasvaan. Rystysiin ja jalkoihin ostin punaista Abo basea ja nekin on näyttänyt jo paremmilta.

Se pieni joulupostaus on jo melkein valmis, mutta siitä uupuu vielä kuvat, niin en ole saanut sitä julkaistua :D ehkä joskus

3 kommenttia:

  1. Muista aina kortisonia käyttäessä pitää yhtä pitkä tauko kuin mitä on rasvattu. Ja rasvata saa enintään 7 päivää putkeen. Esim. josrasvaat 4 päivää, pidä 4 päivän tauko.
    Näin meille neuvottiin niin neuvolassa kuin allergiasairaalassa, kun pojalla on atooppinen iho.

    VastaaPoista
  2. Atooppista ihoa tuo luultavasti onkin ja kortisonia meinaankin laittaa vaan tän viikon loppuun ja sit katsotaan jos pärjätään tavallisella rasvalla :) mutta kiitos neuvosta! Itse luulin, että ei sais "kuurin" jälkeen käyttää pitkään aikaan, niin kuin moneen viikkoon tota rasvaa :D hyvä tietää, että voi pienen tauon jälkeen kokeilla uudestaan jos ei meinaa helpottaa :)

    VastaaPoista
  3. joo tosi tärkeetä onkin ettei käytä ihan jatkuvasti vaan aina just toi tauko :) en mäkään ois tätä tienny jos ei ois neuvolas ja lääkäris sanottu.

    VastaaPoista