torstai 8. joulukuuta 2011

Uutta ilmettä olohuoneeseen





Joulua en saanut olkkariin ympättyä muuta kuin tuon tonttuasetelman muodossa, kun ton keskiruskean sohvan kanssa ei ainakaan punainen kovin hyvin sovi. Verhot ei oikein pääse oikeuksiinsa kuvassa, alla on siis paksut valkoiset verhot ja päällä luumunväriset paneeliverhot. Peitot ja pöytäliina on aikainen joululahja mun äidiltä.

Keittiön sain aika kivan jouluiseksi, mutta vielä odottelen Jotexin pakettia, joka sisältää jouluverhot, jouluisia keittiöpyyhkeitä ja settiin sopivat patakintaat. Kun tämä paketti joskus suvaitsee saapua ja saan keittiön laitettua niin laittelen tännekin kuvia.

Kuusta meille ei pienen vänkkäyksen jälkeen nyt sitten tule. Mun mielestä kuusen hankinnalla ei olisi juurikaan järkeä, kun ei jouluna edes olla kotona. Kaiken lisäks noi koirat tuo ihan tarpeeksi roskaa ja kuraa sisälle niin en kaipaa enää neulasia lisäksi :) imuroida kun täällä saa jo muutenkin tuplasti useammin.

4 kommenttia:

  1. Ootteko harkinneet muvoikuusta? Pääsee pidemmänpäälle halvemmala kuin joka joulu aidon ostamisessa, eikä olisi neulasia siivottavana. Ja sitten patterin päälle joku kuusen pala, josta tulisi kuusen tuoksu.

    VastaaPoista
  2. ei oo ollu puhetta :) vois olla kyl ihan hyvä vaihtoehto vaikka eihän se ihan aidonveroinen olisi :)

    VastaaPoista
  3. meillä on myös kuusitaistelu meneillään:) Mä haluaisin ihan pienen, mies ei kai ollenkaan...

    VastaaPoista
  4. Hahah ai teillä on noin päin :D no mäkin kyllä oisin kelpuuttanu semmosen ihan minikuusen, mutta eihän se käy, kun jos kuusi hommataan niin sen pitää olla sitten kuusen kokonen ;)

    VastaaPoista