perjantai 16. joulukuuta 2011

Fyssarikuulumisia ja painonhallintaa

Meillä oli kontrollikäynti fysioterapiassa ja tuomioksi saatiin jatkaa samoilla jumppaohjeilla kuin tähänkin asti + hieman uusia ohjeita mahallaan oloon. Oliver ei tykkää oikeastaan yhtään olla mahallaan, koska suoristaa aina oikean kätensä suoraksi taaksepäin, ja koittaa pyrkiä kauheasti eteenpäin -----> selkälihasten väsyminen -----> turhautuminen ja kiukku.. Ohjeeksi saatiin, että kun Oliver on mahallaan, niin takaapäin tuetaan hänen kyynärpäitä, jotta ne pysyisivät paikallaan rinnan alla. Tällä tavalla kun tehtiin, niin jätkähän jaksoi olla vaikka kuinka kauan mahallaan, kun normaalisti jaksaa olla vain parisen minuuttia.

Päivittäisen jumppauksen seurauksena Oliver on alkanut nukkumaan myös pää vasemmalle päin kääntyneenä ja asennot on ehkä muutenkin vähän enemmän tasapainossa kuin ennen. Tämän vuoksi en ole enää häirinnyt pojan unia kääntelemällä hänen päätään. Oliver kuitenkin edelleen vetää kroppaansa niin sanotusti suppuun oikealle päin, joten harjoitukset jatkukoon!

Sitten tähän mun kroppaan. Paino näytti aamulla 50,6 kg, mihin olen ihan älyttömän tyytyväinen. Ihanaa kun voi syödä rauhassa ja vapautuneesti tietäen, että imetys kyllä vie ison osan kaloreista pois (kyllä, olen pulassa sitten kun imetys joskus loppuu). Tuli muuten mieleen eräs Täydelliset naiset-jakso, missä eräs jakson jäsenen työkaveri imetti 5-vuotiasta poikaansa, koska imetys piti painon niin hyvin kurissa :D en niinkään samaistu tuohon imetysiän ylittäneen lapsen imettämiseen, vaan tuohon laiskuuteen ja siihen että mennään kohdasta jossa aita on matalin, koska se kuvaa NIIN hyvin mua. Olisi ihanaa, jos olisi jokin imetystä vastaava (siis yhtä tehokas ja huoleton) keino pitää paino vakiona/laihduttaa. Mulla kun on edelleen liikkumis/kuntoilumotivaatio teillä tietämättömillä.



kauniit nuo imetysliivit :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti