keskiviikko 19. joulukuuta 2012

videon tynkää

Päätin tossa hetken mielijohteesta kokeilla miten multa sujuis kameralle höliseminen :D Tuli kyllä kieltämättä vähän hölmö fiilis ja ekalla kerralla koiratki rupes haukkumaan niin kauheesti että oli pakko alottaa alusta :D No tääkin meni vähän mönkään kun Oliver paino stoppia kesken lauseen, mutta ei se mitään, tulipahan kokeiltuu.


Oliver veti ihan hirveet kilarit ton videon lataamisen aikana, kun olis halunnut niin kovasti räpeltää sitä kameran johtoa. Mutta joo, mä nyt näin kirjallisesti sitten kerron ne kuulumiset kun ei niistä tossa videossa oikein saa selkoa :D. Joelilla on tänään taas tynkäpäivä ja me oltais hyvin keritty Oliverin kanssa jo aamusta heittää jonkinlainen vaunulenkki ennen Joelin tuloa, mutta kun tarpeeks siinä jahkailin että mennäänkö vai eikö, niin ei me sinne sit keritty. Sainpahan ainakin käytyä sit suihkussa ja tehtyä pojille sapuskaa. 

Ajateltiin käydä poikkeuksellisesti jo tänään ostamassa loppuviikon sapuskat ja itseasiassa pitäisi osata ostaa jo nyt myöskin alkuviikon ruoat kun kaupat on silloin kiinni ja viikonloppuna ei ole aikaa käydä kaupassa. Täytyis saada kauppalista kokonaisuudessaan valmiiksi jo nyt päivällä, kun ei siitä tuu taas mitään jos kaupassa rupee suunnittelemaan. Monta kertaa sitäkin on kokeiltu, että jos ei olla kotona vielä keksitty mitä aiotaan vaikka viikonloppuna syödä, niin ollaan vaan päätetty että katotaan sit kaupassa mitä tekee mieli. Lopputuloksena se, että puolet tarvittavista kamoista unohtuu sinne kauppaan...en muista oonko täällä maininnut, mutta mä inhoon ruoanlaittoa ja perimmäinen syy siihen on varmaan mun olemattomat ruoanlaittotaidot. Kyllä mä nyt kaikki perusjutut osaan tehdä ja vaikka jonkun jauhelihan kanssa nyt on aika vaikea epäonnistua, mutta se pirun maustepolitiikka on mulle täyttä hepreaa. Käytän tyyliin joka ruokaan jotain grillausmaustetta ja yrttisuolaa :D Meidän perheessä Tomppa siis vastaa useimmiten ruoanlaitosta ja mä siitä leipomispuolesta.

Tän viikon hankkimislistalla on myös Tompan 4-vuotiaan siskon joululahja ja Oliverin kummisedän valmistujaislahja. Käydään myös Jyskissä vähän vilkuilemassa uutta tv-tasoa, kun siellä näyttäisi tv-tasot olevan alennuksessa. Vannottiin kyllä sen ruokailuryhmäepisodin jälkeen, ettei enää ikinä osteta huonekaluja jyskistä, mutta saa ny nähä :D tosiaan siloin kun muutettiin tähän kämppään, niin ostettiin Jyskistä sellanen puinen neljän hengen ruokailuryhmä, josta joka ikinen tuoli hajosi istujan alta n. kuukausi oston jälkeen. Kun haettiin uudet tuolit tilalle, niin paketeista paljastui ihan vääriä osia ja tottakai tässä vaiheessa huomattiin, ettei takuukuittia löydy mistään...jätetiin asia sit siihen ja todettiin vaan ettei siitä liikkeestä enää huonekaluja meille. Nyt siellä ois kuitenkin juuri meidän tarpeita vastaava tv-taso tarjolla, joten käydään nyt ainakin vilkasemassa. 

Nyt mä menen syömään mun palaneita tonnikalaleipiä ja odottelemaan postista tän viikon Aku Ankkaa <3

3 kommenttia:

  1. Ihana video, kun pojat touhuaa tossa niin vekkulisti! :) Mut on se aina hassua muuten jos kuulee itseään videolta. Ääni kuulostaa ihan erilaiselta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä :D varsinkin kun en ollu suunnitellu ollenkaan mitä sanois ja keskittyminen herpaantu koko ajan. Mut kannatti kuvata kun pojat kerta tykkäs

      Poista