tiistai 11. joulukuuta 2012

makuuhuoneen päivitystä

Meinasin jo aloittaa viimeviikon tapahtumista tän kirjoittamisen, mutta vähän turhaa enää näin tiistaina ruveta kertailemaan jo ollutta ja mennyttä. Niimpä aloitan suoraan esittelemällä vähän meidän uudistunutta makkaria. Meidän vaatekaappi oli jo niin vanha ja raihnanen, että päätettiin päästää se eläkkeelle ja hommata jotain vähän nätimpää tilalle. Oikeastaan joka ikinen meidän huonekaluista on alunperin hankittu vain käytännöllisyyttä ajatellen, mahdollisimman halvalla ja sillä periaatteella, että niiden tilalle hankitaan paremmat sitten kun siihen on varaa. Nyt onkin tarkoituksena aina rahatilanteen salliessa muokata meidän sisustusta enemmän silmää miellyttäväksi. Eniten mä kaipaan tänne sellaisia säilytysratkaisuja, missä saisi kaiken mahdollisen ylimääräisen tipehöörin piiloon, ja näin ollen sisustuksen mahdollisimman pelkistetyksi ja yksinkertaiseksi.

Tältä meidän makkari näyttää siis nyt:




Tuo lipastohan on tilavuudeltaan huimasti pienempi, kuin mitä sitä edeltävä vaatekaappi oli, joten "pieni" inventaario/karsimisoperaatio oli väistämätön ennen kuin sain edes osan vaatteistani siihen mahtumaan. Ulkonäkö kuitenkin ennen kaikkea ;) Seuraavaksi pitäisi vaihtaa yöpöydät muuhun sisustukseen sopivaksi ja sitten käydä olkkarin kimppuun.


No enhän mä nyt kuitenkaan raaski olla vähän lisäilemättä kuvia viime viikonlopusta, kun innostuin taas vähän tuolla keittiön puolella. Meillähän oli loppuviikosta muutamat leffaillat täällä meillä kavereiden kanssa ja piti vähän leffaevästä leipasta.







8 kommenttia:

  1. Tanja ei voi olla totta! Meillä on tismalleen samanlainen sänkypeitto!! :D Ostin joskus vajaa vuosi sitten sen..ihanan kiiltävä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miten sä et oo nähny sitä aikasemmin ? :D me ostettiin se sillon kun muutettiin tänne pari vuotta sitten ja oothan sä täällä jokusen kerran käyny :D

      Poista
    2. mul on ikävä <3 toivottavasti nähdään tässä pian

      Poista
    3. heh..ehkä en oo kattonut niin tarkkaan makkarin puolelle. :)Mullakin ikävä.. Flunssassa oon ja kerään voimia loppuviikon koitokseen eli torstain aamuvuoroon ja perjantain pikkujouluihin. :) Lippukin makso jo 30 € ni ei viittis jättää väliin, jollei oo ihan tööt.

      Poista
    4. no ohhoh! Koitappa juhlia sit koko rahan edestä! :D

      Poista
    5. No joo..jos tervehdyn. Huomisen oon viel poissa..Meil on sellasii noi pikkujoulut, et niissä on kunnon illallinen, mikä maksaa..ehkä juoma tai pari. Mut aika huonosti noit sponsoreita löytyy.

      Poista
  2. Mulla on hirvee sisustus vimma menossa että! En ole yhtään tyytyväinen makkari/olkkariimme jossa pyökki loistaa hirveydellään. Tarkoitus olisi joulun jälkeen panostaa uusiin, valkoisiin huonekaluhin jotta koti näyttäisi omalta. Panostetaan siihen tahtiin miten kukkaro antaa myöten eikä pidetä mitään kiirettä. Nykyiset huonekalut on anoppi ostanut silloin neljä vuotta sitten kun muutimme miehen kanssa samankaton alle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oman kodin sisustaminen on kyllä yks pirun ikuisuusprojekti :D ihan hauskaahan se olisi JOS siihen riittäisi rahat. Sitä jaksaa hetken aikaa iloita uusista sohvatyynyistä etc, mutta sitten taas keksii jo mitä muuta sitä pitäis hankkia :P

      Poista