lauantai 4. helmikuuta 2012

sekametelisoppa


Käytiin tänään shoppailemassa Oliverille jotain kivaa lelua, jonka parissa se viihtyisi itsekseenki vähän aikaa. Jotain, mitä voisi painella ja kuuluisi ääniä. Oli kyllä suhteellisen huono valikoima. Ainoa tosi kiva  ja edullinen lelu mikä löydettiin oli sellainen, missä olisi ollut paljon erilaisia nippeleita ja nappeleita äänien kera, mutta valitettavasti siinä oli myös näyttö, jossa oli liikkuva kuva. Noin pieni kun ei saisi vielä liikkuvaa kuvaa katsella ja oli lelussa ikärajanakin 1 wee. Oli sitten pakko jättää kauppaan, tosin nyt vähän harmittaa. Olisihan sen voinut ottaa jemmaan odottelemaan sopivampaa hetkeä. 

  Tänään vähän herkuteltiin (ja herkuttelu jatkuu edelleen)

 Ärsyttää itteekin nää peiliposet, mutta meillä ei oikein ole mitään hyvää kamerapaikkaa mihin kameran saisi oikealle korkeudelle pystyyn, enkä aina viitsisi Tomppaakaan pyytää kuvailemaan.


Mulla ois pientä himotusta vähän sisustella uudelleen, varsinkin tätä olkkaria. En vaan nää siinä hirveästi järkeä kun en saisi tätä kuitenkaan sellaiseksi kuin haluaisin, kun noi Ollen lelut on aina pitkin poikin plus mun kaikki kuntoilijutut :D pitäs keksiä nille jotkut järkevät säilytyspaikat. Haluaisin tästä vähän vaaleamman ja pelkistetymmän ja ehkä jotain pientä bling blingiä koristetyynyjen ja -kivien muodossa.

Kokeilin ensimmäistä kertaa ottaa silmämeikistä kuvaa :D no ei ihan onnistunut eikä varmaan tuu myöhemminkään onnistumaan kun kamera on niin huono.

Uutta tukkaa, märkänä tosin. Se siitä pitkään harkitsemisesta :D tossa jossain postauksessa nimittäin kerroin siitä että haluaisin värjätä hiukset mutta en vielä tiedä minkälaiseksi. Tässä yks päivä sitten vaan marssin kauppaan ja nappasin ton värin (mitäs sitä äkkipikaisuudelleen mahtaa). Ihan hyvä siitä kyllä mun mielestä tuli. Nyt vaan odottelen että väri vähän haalenee, niin näkee sopisiko siihen vähän tummemmat raidat. (p.s. kiva kaukalo toi paita tässä kuvassa :D )


äippä ja äipän pullaposki

Huomenna postailen vähän niistä ostoksista :)

6 kommenttia:

  1. Mä en oikein ymmärrä, jos vauva saa katsella liikettä, niin miksei sitten liikkuvaa kuvaa? No se on toki eri asia, mutta kuitenkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ohan se liikkuva kuva vähän eriasia kuitenkin :) tossa lelussa se nyt ei ollut niin paha kuin esimerkiksi telkkarissa kun se liikkui aika hitaasti, mutta töksähteli kuitenkin vähän siihen malliin että itelläkin vähän silmät rasittu. Telkkarissa taas pahinta taitaa olla ne nopeasti vilahtelevat kuvat ja kirkkaat välähdykset ja valot

      Poista
    2. kyllähän se rasittaa omiakin silmiä jos vaikka paljon katsoo telkkaria :) noilla pienillä kun on niin herkät silmät ja epilepsiariskistäkin olen jotain lukenut niin oon yrittäny parhaani mukaan varjella ettei Oliver pääsisi telkkaria katselemaan

      Poista
  2. Mä tossa lueskelin että liika television katsominen saattaa vaikeuttaa keskushermoston kehitystä jotenkin, mutta ei vauvoja yleensä edes jaksa telkkari kauaa kiinnostaa. Vähäisestä katselusta ei ole hyötyä eikä haittaa. Joel tykkää välillä lyhyitä aikoja katsella jotain lastenohjelmia, mutta yleensä vaan jos taustalla soi kiva musiikki. :) kuten esim. Juniorilta tuleva hopla, mikä on tarkoitettu pienille. :)

    VastaaPoista
  3. Meille sanottiin neuvolassa, että jos äiti katsoo hetken omaa sarjaa lapsi sylissä niin siitä ei ole minkäänmoista haittaa lapselle. :) Haittaa tulee jos mennään ääripäähän eli pistetään vauva sitterissä tvn eteen ja siinä saa toljottaa tvtä loppuillan :D Tässäkin mennään mielestäni maalaisjärjen mukaan. Et kyllä meillä väistämättä jossain vaiheessa päivän aikana nähdään liikkuvia kuvia, sitä kun ei pysty aina estämään.

    VastaaPoista
  4. Jossu ja Iituli: ihan mukava kuulla. Mä oon vissii lukenu jotai hysteeristen mammojen mielipiteitä :D ja sitten ihmetelly että miten ihmeessä ihmiset oikeesti PYSTYY varjelemaan vauvoja telkkarilta. Mut tää tieto vähän rentoutti :)

    VastaaPoista