keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

äksöniä kerrakseen

Maanantaina starttasi meidän perheen loma ja tää ensimmäinen viikko on jo ollut suht tapahtumarikasta ottaen huomioon että ollaan vasta keskiviikossa! Palataan nyt kuitenkin vielä viime viikonloppuun kun kerran sattui juhannus silloin olemaan.

Tiesimme jo etukäteen, että tämän vuoden jussi tulee olemaan vain viikonloppu muiden joukossa. Tämä siksi, koska Tomppa oli päivystäjänä, joten työkeikan pelossa Porvoon sisällä oli pysyttävä. Etukäteen ei tullut tätä harmiteltua, mutta luettuani blogeista muiden tapahtumarikkaista mökkijusseista tuli hiukan haikea fiilis. MUTTA onneksi juhannus on taas ensi vuonna! Ja koska se juhannuspäivystys olisi kuitenkin ollut edessä jonakin vuonna niin olihan se kaikista fiksuinta lusia nyt, kun Oliverkin on näin pieni, ettei esimerkiksi mökkeilystä osaa vielä nauttia.

Mutta ei me nyt kuitenkaan koko viikonlopuksi jääty kotiinkaan murjottamaan, vaan perjantaina aamupäivästä suunnattiin Pellinkiin kera siivousvälineiden katsastamaan, mihin kuntoon me mökki oikein viime syksynä jätettiinkään. Mun veli tuli mukaan kanto-, sekä lapsenhoitoavuksi. Mä en ees uskalla mennä koko mökkiin talven jälkeen, ennenkuin Tomppa on vetässyt harjalla seinät ja katon läpi, jotta kaikki hämähäkit lähtee pois. Mä inhoon ylikaiken kaikkia mahdollisia ötököitä ja se valitettavasti jonkin verran varjostaa aina mun kesiä. Tänä kesänä mua pelottaa vielä enemmän kaikki pistävät ötiäiset, kun pelkään että joku amppari hyökkää jostain Ollen kimppuun...

Joka tapauksessa oltiin keritty siivoilemaan ehkä joku 20 minuuttia kun Tompalle soitettiin töistä...ai että sitä ketutuksen määrää! Oltiin saatu just roudattua koko mökki tyhjäksi tavarasta ja huonekaluista. Eikun kaikki tavarat vaan sikinsokin kiireellä takasin mökkiin. Kun mökki oli lastattu täyteen ja alettiin tekemään lähtöä niin tuli uusi puhelinsoitto että ei olekaan mikään kiire tulla töihin :D no ei siinä mitään, kaikki tavarat taas ulos mökistä ja uudestaan puunaamaan. Ei meillä lopulta kauan mennytkään enää kun saatiin homma hoidetuksi ja päästiin matkaamaan kotiin päin.




Mutta takaisin tähän viikkoon! Vaikka tapahtumarikasta onkin ollut ja tulee tällä viikolla vielä olemaan, niin ei olla montaa kertaa päästy kotoa poistumaan :D Maanantaina käytiin vähän shoppailemassa tavaraa tulevaa mökkireissua varten, jonne lähdetään perjantaina, eilen käytiin moikkaamassa Tompan isovanhempia heidän mökillään ja käytiin samalla hakemassa Oliverille matkasänky. Eilen meillä kävi myös kavereita kylässä, tänään tulee toiset kaverit käymään ja huomenna kaveripariskunta pienen tyttönsä kanssa. Ihan hassua kun välillä menee monta viikkoa ettei meillä käy kukaan ja tälle viikolle olisi sitten niin paljon ohjelmaa ettei kaikkea kerkiä millään tekemään! Kai se on ihan normaalia ensimmäiselle lomaviikolle.

Tosiaan viikonlopuksi suunnistetaan sinne Tammelan mökille ajatuksena vähän siivoilla sielläkin. Ilmeisesti saadaan olla siellä ihan perheen kesken, joten saapi nähdä ollaanko jo heti lauantaina valmiita starttaamaan kotiin päin :D Me ollaan Tompan kanssa molemmat kovia mökkeilijöitä, mutta kummatkin on sitä mieltä että mökille pitää lähteä isossa porukassa. Odotankin jo kovasti heinäkuun loppua, jolloin meitä lähtee kyseiselle mökille vähän isompi kaveriporukka.



Käytiin tosiaan jo maanantaina ostelemassa vähän tavaraa viikonloppua varten. Muun muassa Oliverille purkkiruokaa (koska se on niin paljon kätevämpää reissussa), hyttysverkko sekä hyttyskarkotteita. Löydettiin muutes ikärajaton karkote, jonka pitäisi siis käydä myös Oliverille, mutta uskaltaakohan sitä käyttää, kun Oliverilla on kuitenkin noita iho-ongelmia? Viime kesänä raskaana ollessani käytin Citronella-tuotteita ja ne nyt toimi ihan kohtuu hyvin, joten niistäkin olisi varmasti tänäkin vuonna apua.

Nyt me mennään seulomaan pikkumiehen kanssa päivän postit ja nautiskelemaan välipalasta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti