lauantai 15. kesäkuuta 2013

Lintsillä



Tänään oli tarkoitus viettää ihan rento, tavallinen kotipäivä, mutta sit tulikin suunnitelman muutos :D Kaverilta tuli aamulla viestiä että lähettäiskö lintsille ja mehän lähettiin! Ja niin oli lähtenyt muutama muukin....oli nimittäin sellainen väenpaljous että huhhuh. Tietysti, kun koko viikko satanut ja lauantaina paistaa aurinko, niin porukka suuntaa heti Lintsille. Päivä oli kaikenkaikkiaan ihan mukava, vaikka joka paikkaan joutuikin jonottamaan ihan tuhottoman pitkään..

Mä en itse ole ikinä, siis en ikinä tykännyt käydä missään laitteissa. Mun mielestä se on rahan tuhlausta. Siitä huolimatta mä tykkään käydä Lintsillä, vaikka onhan se ehkä vähän yksitoikkoista aina muiden mennessä laitteisiin niin jäädä itse vain norkoilemaan siihen johonkin kulmille :D tämä kerta oli kuitenkin aikaisempiin käynteihin nähden paljon spesiaalimpi, kun sai katsella oman lapsen iloa ja ihmetystä, kun kaiken maailman vuoristoradat suhahteli ohi :) Saapi nähdä jääkö tämä ainoaksi kesäksi, kun mulla on norkoilukaveri, että haluaako pikkuherra jo ensi kesänä mennä itsekin laitteisiin hurjastelemaan.





Pikkumiehelle päivä taisi olla aikamoisen raskas, kun taistelee tuolla niin kovin unta vastaan. Toivotaan että nukahtaisi pian ja nukkuisi yönsä hyvin, niin jaksaa sitten huomenna taputella mummulan heppoja :) Nyt leffan pariin!

2 kommenttia:

  1. Kiva ku lähitte mukaan lintsille :) Vaikkei paljon ehtiny yhes viettää aikaa, ku suurin aika tosiaan meni niihin laitteisiin jonottaessa..Puhuttii Harrin kanssa että ens vuonna mennään kyllä taas keväällä lintsille jos sattuu hyvä sää, viime vuon päästii laitteisiin suoraan jonottamatta ja ehti kierrelläkki siel alueel ilman et piti juosta kiireel seuraavaan laitteeseen että ehtii kaikissa käydä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oli kyl kivaa :) vaikka pakko myöntää et oli se vähän tylsää, kun aina olitte kerralla lähes tunnin pois kun menitte laitteeseen :D jos ois tajunnu sen et teillä menee niin pitkään niin ois vaan suosiolla kandennu lähtee kiertää aluetta eikä jäädä odotteleen mihinkää siihen nurkille :D

      Poista