maanantai 24. kesäkuuta 2013

juhannus 2013

Vietettiin aivan ihana Juhannus perinteisesti meidän sukumökillä Portaassa ja mä oisin voinut jäädä sinne loisimaan vielä ainakin viikoksi...nyt mulla on ihan kauhee arkeenpaluumasennus, kun joutu tulemaan takaisin kotiin :( kaiken lisäksi Tomppa on päivystäjänä tän viikon, mikä on jo itsessään ahdistavaa, kun ei voi Porvoon ulkopuolelle lähteä...Nyt pitäisi jaksaa muutama viikko kotosalla, kunnes Tompan loma alkaa ja päästään ihan pitkän kaavan mukaan mökkeilemään <3 en millään jaksais odottaa.

Tosiaan! Viime viikko oli kokonaisuudessaan aika tapahtumarikas. Alkuviikko ravattiin ruokakaupoissa hamstraamassa mökkievästä yms, koska haluttiin välttää juhannusruuhkat ja päästä ajoissa starttaamaan mökille heti Tompan töiden jälkeen torstaina. Keskiviikkona vielä vietettiin hääpäivää, mikä sekin sotki normiaikatauluja ihan kiitettävästi. Siitä tulossa omaa postausta kunhan kerkiän sen rustaamaan :) Ei me täysin päästy niitä kaupparuuhkia välttämään, nimittäin mökille päästyä jouduttiin toteamaan, että yksi pieni kauppareissu viel on tehtävä, ennen kuin pääsee rentoutumaan. Niin me sitten köröteltiin vielä pikareissulle Forssaan. Pitemmittä puheitta tässä vähän kuvamateriaalia ihan huipusta mökkiviikonlopusta:


 Enin aika koko viikonlopusta tuli vietettyä notskin savussa



 :`DD

 aamupalaa nautiskeltiin mukavasti peiton alta piirrettyjä katsellen...

...samalla kun äiti dataili

 välillä vähän urheiltiin

 Oliver veteli ainakin litran verran mansikoita :)

 ja ruokaa riitti :D nälkä ei kerinny yllättämään missään vaiheessa

 Poitsu ei ois millään malttanu tulla tuolta pois :D huulet rupes jo sinertää ja leuka väpätämään, mutta karkuun meni niin pirusti, kun oltiin viemässä sitä saunaan :D
 Vaahtokarkkeja tunteella :D <3


 Löysin hengenheimolaisen

 mansikoita ja skumppaa <3 ja vaahtokarkkeja, mitkä tosin kuvasta puuttuvat :(



Mä haluun takas....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti