keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

12.6.13

Me päätettiin rentoilla oikein kunnolla tää aamu ja painuttiinkin heti aamupalan jälkeen takaisin sänkyyn, missä katseltiin peiton alta muutamat piirretyt. Joku aamu voitas heittäytyä niinkin rennoiksi, että nautittaisiin aamupala sängyssä lastenohjelmia katsellen ;D ah mä niin rakastan tätä kiireettömyyttä <3 ja kesää :) rentoilu kyllä näkyy tästä kämpästäkin :D ei oo paljoo huvittanu siivoilla.




Ja aika se vaan juoksee niin kovaa ettei perässä pysy! Nytkin on jo keskiviikko ja kohta koittaa taas viikonloppu. Meillä ei toistaiseksi ole mitään suunnitelmia, kun on luvattu niin huonoa ilmaakin. Jotain olisi kuitenkin kivaa tehdä, koska Tomppa on päivystäjänä tulevan viikon, eli sinä viikonloppuna on turha haikailla yhtään mihinkään. Viime kesänä ei taidettu käydä missään muualla kuin Sea lifessä, joten tänä kesänä olisi tarkoitus reissailla ja pitää hauskaa nyt senkin edestä.  Ihan perinteistä mökkeilyä on ainakin luvassa heti kunhan Tomppa jää lomalle, eli heinäkuun puolesta välistä, mutta sen lisäksi tarkoituksena olisi käväistä ainakin Korkeasaaressa ja Särkänniemessä. Meillä oli pitkään ajatuksena mennä käymään muumimaailmassa, mutta koska hinnat siellä on aika suolaiset, niin päätettiin siirtää siellä käynti seuraavaan kesään, jolloin Oliverkin saa retkestä enemmän irti.



Sadetta luvattu koko viikoksi (ja seuraavaksikin viikoksi..) ja just kun mä pääsin kunnolla vauhtiin tän nahkani grillaamisen kanssa! Mä en ole koskaan ollut mikään himo auringonpalvoja, koska mun kärsivällisyys ei riitä kovin pitkiin auringonottosessioihin ja lisäksi palan suht helposti. Joskus aikaisempina vuosina olen koittanut viritellä itseruskettavilla vähän tummempaa hipiää, mutta mun mielestä kaikki se sotku ja vaiva ja rasvailu, josta lopulta saa palkinnoksi täplikkään ja epätasaisen rusketuksen, joka parin päivän päästä kuoriutuu pois ja homma on aloitettava taas alusta, ei tosiaan ole sen kaiken vaivan ja tuskailun arvoista. Solkussakin tuli käytyä joitakin kertoja muutama vuosi takaperin, mutta jos mä en jaksa maata auringossa paikallani, niin en tosiaan jaksa tehdä sitä ahtaassa solkkupurkissa. Niimpä solkussa ravaaminenkin tyssäsi melko lyhyeen. En mä ole koskaan jaksanut nähdä kauheasti vaivaa ruskettuakseni. Se nyt on lähinnä ollut vain bonus, minkä kesä mulle on antanut, tai jättänyt antamatta. En ole koskaan jaksanut popsia mitään rusketusta edistäviä pillereitä, tai maata tunti tolkulla auringossa.

Joka tapauksessa tänä kesänä, nyt kun meidän parvekekin on vihdoin siinä kunnossa, että siellä haluaa oleskella, niin olen kerinnyt saamaan itselleni jo aikas hyvän päivetyksen. Itseasiassa musta tuntuu, etten ole koskaan ollut näin ruskea :D ainakaan näin alkukesästä. Toivoa sopii, että tän saderupeaman jälkeen saataisiin taas nauttia ihanan aurinkoisista ja lämpimistä päivistä.



 Oliver olis halunnu mennä uimaan tohon pieneen lätäkköön :D






Eilen heti kauppareissun jälkeen mä polkasin pyörällä tonne toisella puolella Porvoota sijaistevalle lempparikirppikselle. Kannatti mennä, sillä nyt saatiin Oliverille se kauan kaivattu pyörä! Meillä on jo iät ja ajat ollut suunnitelmissa ostaa Oliverille oma pyörä työntöaisalla, mutta ei olla vaan saatu aikaseksi. Ta siis Tompan hommahan se oli ostaa...miehet...no joka tapauksessa tää lähti mukaan 13 eurolla, mikä oli vähintäänkin kohtuullinen hinta. Olin varmaan aika näky Porvoon keskustassa kun polkasin menemään toi kapistus lastenistuimesta roikkuen :D meinas kyllä usko loppua jossakin kohti matkaa, kun toi jumputti niin kovasti selkään. Pääsin kuin pääsin sitten lopulta perille ja Oliver ei tienny miten päin olis ollut kun sai ton eteen :D se kirjaimellisesti itki ja nauroi samaan aikaan. Meidän on pakko aina välillä piilottaa toi pyörä, koska Oliver olis koko ajan sen kimpussa ja koska intoa löytyy enemmän kuin taitoa, niin musta tuntuu että mitä kauemmin se ton kanssa itsekseen venkslailee, niin sitä kiukkuisemmaksi se tulee.



Me ollaan nyt pariin otteeseen kävästy tuolla pihalla ja nyt jäädään kyllä suosiolla loppupäiväksi sisälle. Tulis edes kunnon kaatosade, eikä mitään tollasta pikkutihkua. Niin ärsyttävää kun periaatteessa tuolla ulkona vois ihan hyvin olla, mut ihan mukavuuden halusta sinne en kyllä enää kolmatta kertaa mene :D

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tota on saanu työnnellä taloa ympäri oikein urakalla :D mulla meinas kirpparilla silmät pudota päästä kun äkkäsin ton...niin pitkään ollu ostoslistalla ja sit sen osto olikin noin yksinkertanen juttu :)

      Poista
  2. Suskulla oli tollanen "mopo" kun se oli n 2v ja se ajettiin kyl ihan loppuun :) Aikaa siitä siis n 14v :) Hieno!! -kummitätsky tellu-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toi on kyllä kätevä :) vielä kun ohjaus rupeis sujumaan, niin ei mentäisi pitkin puskia :D

      Poista
  3. Hei lähen mielelläni mukaan korkeasaareen tai särkkikseen..jos ette mee kolmistaan vaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jee! Tervetuloa vaan :) vielä pitäs päättää että mihinkä ollaan menossa :D tällä hetkellä himottas muumimaailma tai särkänniemi eniten, mutta aika tyyriitä vaihtoehtoja kummatkin...korkeasaari nyt ois lähimpänä...täytyy katsella :)

      Poista