sunnuntai 23. joulukuuta 2012

pikakuulumisia

Huh huh hulinaa ja vilskettä! Tää viikko on ollut kyllä sellaista pyöritysetä että jopa MUA rupes jollakin näistä lukuisista kauppareissuista väsyttämään :D ja se on jo jotain! Ollaan jouduttu ravaamaan kaupassa melkein joka päivä tällä viikola ostelemassa milloin mitäkin. Kirjastossakin käytiin pariin otteeseen ja ruokakaupassa ihan kyllästymiseen asti. Jostain syystä, vaikka ruokakaupoissa onkin tullut ravattua jatkuvasti, niin unohdettiin ostaa tän viikonlopun ruoat :D jotenkin ollaan niin keskitytty vaan näihin kaikkiin tapahtumiin, kuten eilen olleisiin Oliverin kummisedän valmistujaisjuhliin, tänään olevaan joulupuuroon sekä itse jouluaattoon. Siinä tohinassa unohtu kokonaan, että tässä ois kuitenkin syötäväkin aina välillä. Mä tykkään niin paljon syömisestä, että vaikka mulla ois kuinka kiire niin aina mä kerkiän kyllä syömään. Tällä viikolla olenkin päässyt samaistumaan niihin ihmisiin, jotka oikeasti viettävät vaikkapa töidensä takia niin kiireistä elämää, etteivät oikeasti kerkiä syömään kunnolla. Nimittäin varmaan ensimmäistä kertaa elämässäni mä en edes ole tuntenut nälkää kun on ollut niin kiire touhutessa :D ihan outoa..no on kyllä myös ensimmäinen kerta ikinä kun hössötän joulun perään näin paljon...oonkohan mä ens vuonna vielä kauheempi?

Oliver on jo varmaan viikon yöt nukkunut aika kehnosti, mutta kappas vaan kun Tomppa hoiti pe-la yön niin jäpikkä heräsi ensimmäisen kerran vasta kuudelta ja pienen itkukohtauksen jälkeen nukahti ja heräsi vasta puol ysiltä! Pitäs varmaan laittaa toi isimies hoitelemaan useamminkin noita öitä. Aamupalojen ja suihkun kautta rupesin touhuumaan joululeipomuksia keittiössä. Mulla meni itseasiassa koko perjantai-iltapäiväkin ja ilta leipoessa. Ah, se on vaan niin hauskaa! Kun sain hommani tehdyksi, niin ruvettiin valmistautumaan niihin juhliin lähtöön. Meiltä tän juhlakalun luokse on vain parin minuutin ajomatka, joten saatiin ihan rauhassa valmistautua. Juhlissa oli aika paljon väkeä, kun myös tän juhlakalun pikkuveli valmistui samaan aikaan ja vietettiin siis myös hänen valmistujaisiaan. Oliver istui ensin kiltisti meidän välissä sohvalla ja nätisti hymyili kaikille tädeille ja mummuille ja vaareille :D sitten kun jää oli murrettu niin loppuvierailun ajan saatiinkin juosta pojun perässä ympäri kämppää, kun jätkä viiletti huoneesta toiseen minkä kerkesi. Harmi kun vieraina ei ollut yhtään pienempiä lapsia. Oliver olisi varmaan pysynyt hetken kauemmin samassa paikassa, jos olisi ollut leikkikaverina samanikäistä porukkaa. Puoli kuuden maissa Tomppa heitti mut ja Ollen takaisin kotiin ja lähti itse vielä jatkoille. Meillä menikin loppuilta joulutouhuiluja jatkaessa.

 Näihin asukuviin on melkein panostettu :D itseasiassa nappasin nää vasta juhlien jälkeen ennen vaatteiden vaihtoa nopeasti kännykällä, kun järkkäri jäi vahingossa juhlapaikalle ja Oliverille piti mennä äkkiä antaman ruokaa (seliseli :D )




Sitten sitä itse juhlaa!






Ja sitten vähän muuta :)


 Nutellakeksejä

rocky road-brownie. Tein vaahtokarkitkin itse, mutta koska koostumus ei ollut paras mahdollinen yksittäiseen herkutteluun niin päätin pyöräyttää tällaisen :) tulee aika makea joulu ;)

Tää päivä meneekin pakkaillessa ja valmistautuessa kokoontumaan joulupuurolle Tompan fafan ja famon luo :) Sitten onkin jo joulu <3 Nyt vähänn siivoillaan että päästään tulemaan puhtaaseen kotiin joulun jälkeen ja odotellaan mun isää ja äitipuolta saapuvaksi pikavisiitille.

Ihanaa joulua teille kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti