tiistai 4. joulukuuta 2012

Ei mikään perusviikko

 Mulla on menny ihan ajantaju ton tulevan itsenäisyyspäivän takia :D se sotkee mun arkirytmin nyt pahemman kerran. Joelkin on tällä viikolla vaan kaksi päivää hoidossa, joista yksi onkin jo takana päin. Tänään käytiin jo kartuttamassa ruokavarastoa, jotta pärjätään perjantaihin asti, ei viitsisi nimittäin huomenna enää rynniä sen ruuhkan jatkoksi mikä varmasti on taas joka putiikissa, kun ihmiset pelkäävät kuolevansa nälkään ton yhden pyhäpäivän vuoksi (katotaanko ni mä oon unohtanu jotain tärkeetä ja joudun vierailemaan torstaina huoltsikalla :D ).

Tomppa lähtee huomenna kavereiden kanssa viettämään iltaa Helsinkiin ja kotiutuu sieltä vasta torstaina, kunhan pääsee ylös sängystä. Kaveri (jonka mies myöskin lähtee sinne Hesaan) ehdottikin sitten että hän voisi tulla mun seuraksi meille, joten huomenna onkin ohjelmassa pientä terveellistä herkuttelua sekä leffan katsomista.
 Pakko kyllä oikeesti yrittää pitää toi ruokavalio mallillaan, kun liikunta on jäänyt niin vähälle. Täytyisi yrittää totuttautua tohon kylmään ja vaan lähteä ulos lenkille. Tosin sunnuntaina kun käytiin heittämässä Oliverin kanssa n. puolen tunnin mittainen vaunulenkki, niin jätkällä punotti naama vielä seuraavanakin päivänä :/ kai se on sitten vaan tottumisesta kiinni, mutta jotenkin en vain uskalla kauheen helposti lähteä pojun kanssa tonne kylmään tarpomaan. Viime talvena oli niin helppo lähteä lenkille, kun Oliver oli niin pieni, että se oli siellä vällyjen alla suojassa ja ongelmana oli ainoastaan se, ettei pue liikaa päälle. Nyt musta tuntuu, ettei mitkään vaatteet suojaa häntä tarpeeksi tolta kylmältä, kun Oliver on kuitenkin kokonaan "esillä" siellä vaunuissa. No, kuten sanoin, kaipa se on tottumisesta kiinni.




 jep jep...ei sitä niin timmissä kunnossa enää ollakaan kun ei jaksa enää jumppailla



Laitoin tähän loppuun jonkun vanhan videon koirista mutta ei taida toimia?


7 kommenttia:

  1. Hei minkä värinen sun tukka nyt oikeen on? :) Laita lisää kuvia! ;) aiemmin oli tosi tumma, nyt näyttää vaaleanruskeilta. Mutta hyvää itsenäisyyspäivää teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. alta vähän punertava tummanruskee ja päältä jokusen asteen vaaleempi mahonkinen ruskee :) tää on itseasiassa ihan kiva, vaikka en sen "kevennetyn" värinpoiston jälkeen ookaan tehny tälle mitään :D täytyy laittaa jossain vaiheessa vähän parempaa kuvaa.

      Poista
  2. Kyllä mä näin ton videon ainakin! :)

    VastaaPoista
  3. Hyvin toimi video !
    Söpöjä koiria !

    VastaaPoista
  4. Minkä kokoiset implantit ne suostu sulle leikkaamaan?

    VastaaPoista