torstai 27. joulukuuta 2012

lahjasatoa

 Koitin saada kuvattua koko sen lahjapaljouden, mitä meidän perhe joulupukilta tänä vuonna sai. Muutama hassu sieltä jäi uupumaan, vaikka tosissani koitin muistaa räpsiä jokaisesta kuvan. Valitettavasti mä oon mennyt jo vähän sekaisin siitä kuka nyt antoi minkäkin lahjan :/ tässä kuitenkin nyt niitä kuvia!
Oliverin lahjasaldoa:

 Ruokailuvälineitä

 Maanviljelijä traktoreineen ja eläimineen mummilta. Traktorista kuuluu laulua, tööttäystä, eläinten ääniä ja traktori kulkee myös eteenpäin :D tää on ihan mahtava!


 Vähän kaalimatoja


Oliverin sedältä "pallojen nappaaja" tai joku sellainen :D tosta kuuluu musiikkia ja jos ton kanssa ajaa pienen pallon yli niin se nappaa sen mukaan :D

Niitä paljon toivottuja iltasatukirjoja. Muun muassa mummulta, tädiltä, äidiltä ja isiltä



kännykkäriippuvaiselle oma kännykkä äidiltä ja isiltä

laatikollinen ihania ajoneuvoja. Nää sopii hyvin kylpyleluiksi tai sitten kesällä hiekkalaatikolle :)

Toiselta sedältä soiva moottoripyöräpoliisi :)

Äidiltä ja isiltä vähän muumipalikoita

Mun lahjat, sekä yhteiset

 Siskoni perheeltä H&M:n lahjakortti. Nyt vaan odotellaan sopivaa hetkeä tän tuhlaamiseen <3 Mä en muista milloin mulla ois ollu niin sanotusti "omaa rahaa", minkä saisin käyttää ihan vaan omiin juttuihini. Tää on oikeesti tosi outoa :D tavallaan nää polttelee kauheesti näpeissä ja tekis mieli päästä äkkiä tuhlaileen mut toisaalta taas takaraivossa jyskyttää että pitäs laittaa säästöön :D elääkkö hetkessä vai ollakko varmanpäälle.

Suklaata veljeltä ja mun isän perheeltä

Leffoja Tompan isältä ja äitipuolelta. Keskimmäinen kerittiin jo katsomaankin :)

 Uunivuokia ja ihanan pinkit patalaput <3 Nääkin taisi olla Tompan porukoilta?

 Ihanista ihanimmalta veljeltä kahvakuula! Nyt kun vielä kerkeis (lue jaksais) ruveta jumppailemaan. Tää ainakin tuo hiukan motivaatiota :)

Tompan äidiltä ihanan pehmoinen viltti

Osa mun lahjarahoista menee uuteen tatskaan, jonka menen sunnuntaima hakkauttamaan :) Oliverille on myös kertynyt ihan kunnioitettava summa käteistä, jotka ollaan toistaiseksi vain laitettu jemmaan odottelemaan. 

5 kommenttia:

  1. Kivoja lahjoja saitte! :) Leo sai myös tollasen maatilaeläin auton joka on pikkasen erinäköinen. Sain itselleni hennesin lahjakortin jonka voin käyttää vain itseeni joka on vähän hassuu, sillä en muista koska viimeksi olisi käyttänyt koko "rahan" vaan itseeni :D Odotan, että pääsen alennusmyynteihin mutta samalla koitan miettiä mitä oikeesti tarvitsen jottei tule tuhlattua turhuuksiin.

    VastaaPoista
  2. Toi traktori on ihan mahtava! :D no niimpä! Tosi outoo kun ei tässä normaalissa arjessa oo mitään omia rahoja niin ei oikein tiedä miten näitä nyt käsittelis :P pitäs varmaa tehä joku ostoslista

    VastaaPoista
  3. Oliko tossa kaikki Oliverin saamat lahjat, eikö tullu yhtään vaatteita? :) Toi lahjakortti on kyl kiva, ku saa sit ihan itelle shoppailla. Meil on kans toi keskimmäinen elokuva. Onks teil muuten paljon omia elokuvia ku katotte niin paljon niitä tai vuokraatteko paljon? :)
    -Jonna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa oli kaikki, ei ollu yhtään pehmeetä pakettia! En ees tajunnu :D Tosin rahaa Oliver sai jonkin verran taas, että voi olla ettei porukka oikein uskalla ostella sille enää vaatteita :) Mitäs tykkäsit tosta leffasta? Mun mielestä se oli yllättävän hyvä, tosin odotukset ei ollu kovin korkeella ja olihan se kyllä niin perussuomalainen tyyliltään :D On meillä aika paljon leffoja ja meillä on myös se Soneran mikälieboksi missä on leffavuokrausmahollisuus :)

      Poista
    2. Okei. Joo kyllä se leffa oli yllättävän hyvä, katsomisen arvoinen kyllä. No mut seki on kiva ku saa rahaa ni voi sit ite shoppailla haluamiaan vaatteita tai muuta. :)

      Poista