torstai 27. joulukuuta 2012

koti on paras paikka

Palattiinkin kotiin jo hiukan aiottua aikaisemmin, eli eilen iltapäivällä. Epooseen mennään kuitenkin luultavasti takaisin jo viikonlopun aikana. Kiva kuitenkin olla välillä kotonakin ja ennen kaikkea saada vähän freessimpää vaatetta päälle ja kaikki jouluna saadut lahjat oikeille paikoilleen. Reissussa on kiva olla, mutta kotona on vaan aina niin paljon helpompi olla ja toimia :D hassua muuten puhua "reissusta" kun kyseessä oli kuitenkin vain toi muutaman kymmenen kilsan takainen mummulareissu. Talo onkin siellä nyt tyhjillään, kun porukat rakentaa uutta taloa Askolaan ja ovat siellä suurimman osan ajasta, siskon perhe lähti muutamaksi päiväksi siskon poikaystävän porukoille ja veli lähti meidän matkaan.

Oliverille nousi yön aikana kuume, eikä siis saatu oikein kukaan pahemmin nukuttua. Aamu meni peiton alla makoillen ja lastenohjelmia katsellen ja huonojen yöunien, sekä ilmeisesti myös heikon olon vuoksi ollaan vähän joustettu noissa ruokailuissa ja nukkumaanmenossa. Näin ollen jätkä söi lounaaksi leipää ja banaania kun kunnon ruoka ei uponnut ja päikäreillekin laitoin hänet jo tuntia aikaisemmin kuin normaalisti. Toivottavasti tää sairastelu on yhtä nopeasti ohi menevää sorttia kuin mitä yleensä on ollut...

Aamun perusteella olin jo päättänyt, että pysytellään koko päivä sisällä tekemättä mitään. Päikkäreiden jälkeen Oliver oli kuitenkin niin oma touhukas itsensä, että päätettiin kuitenkin käydä nopeasti kurkkaamassa H&M sekä ruokakaupassa koko perheen voimin. No kuinka ollakaan, vaikka Oliver jaksoi  koko reissun hyvin, ja oli kotiin palattuakin ihan normaali ja söikin hyvin, niin illalla se kuume puski taas päälle ja tällä kertaa voimakkaammin kuin koskaan ennen. Iltapala ei mennyt ollenkaan alas, eikä meinannut mennä lääkekään..Tässä oonkin nyt ruoskinut itseäni, kuinka tyhmä sitä voikaan olla että lähtee kipeän muksun kanssa käymään asioilla?! Pikkasen tuli kyllä vastuuton olo, kun huomasi mitä siitä seurasi. No nyt kyllä pysytään pari päivää ihan vaan kotona rauhassa, eikä tehdä mitään ylimääräistä että saadaan meidän muru terveeksi.







3 kommenttia: