keskiviikko 12. joulukuuta 2012

hyvä päivä

Päivä alkoi tehokkaasti pienellä aamulenkillä. Oliver nukkui yönsä hyvin viikon kestäneiden yöheräilyjen päätteeksi, mutta herättiin ja noustiin ylös jo ennen seitsemää. Joelin hoitopäivä alkaa tämän jakson keskiviikkoisin vasta kymmeneltä, joten meillä oli kahden keskistä aikaa hyvin käytettävissä heti aamutuimaan. Itse olin ihan koomassa varmaan johtuen yhtäkkisen hyvistä yöunista, tai sitten tästä orastavasta flunssan alusta, mikä on meidän perheeseen iskenyt. Rupesin punnitsemaan mielessäni kahta vaihtoehtoa. Joko pakkaisin pojan vaunuihin ja lähtisin ulos tarpomaan pienen matkaa, tai sitten kääriytyisin pojan kanssa sohvan uumeniin katselemaan aamun piirrettyjä. Ainakin kerran viikossa tulee sellainen päivä, kun aamupäivästä mietiskelen ulos lähtöä, mutta päätän kuitenkin lykätä lenkkeilyn illemmaksi. Illalla onkin ollut jo niin huono keli, ettei ulos olekaan ollut menemistä ja niimpä ulkoilu onkin jäänyt koko päivältä välistä. Tästä viisaantuneena olenkin vain yksinkertaisesti laittanut vaatteet päälle ja oikeesti lähtenyt sinne pihalle, enkä jäänyt jahkailemaan.

Oli kyllä varsin salakavala reissu, nimittäin Joel äiteineen oli meidän poissaollessamme tulleet ja olleet hiljaa hissukseen, koska siskoni luuli meidän olevan vielä nukkumassa :D


No joo, ei se olo ainakaan paremmaksi tullut sillä ulkoilulla. Huomenna kauppareissun yhteyteen täytyykin ynnätä apteekkireissu, että saadaan vähän täydennettyä meidän flunssanhäätöhärpäkevarastoa. Mua naurattaa kirjoittaa kauppaan menemisestä, koska tosiasia on, että mä oon ravannu koko alkuviikon kaupassa ja ihan joka päivä, kun aina on jäänyt jotain muka tärkeetä ostamatta. Vaikka mitäs väliä sillä toisaalta on, kun kauppa on tossa naapurissa. Mutta on se ehkä vähän noloa ravata siellä jatkuvalla syötöllä :D varsinkin kun harvemmin sitä tulee edes tarkistettua peilistä minkänäkösenä huuhkajana sinne on milloinkin marssimassa.

Mutta eipä mulla muuta tällä kertaa. Tomppa teki mulle flunssan parannusjuoman, eli glögiä, jossa tujaus rommia, yäk! Nyt mä vihdoin pääsen käpertymään viltin kanssa tonne sohvan nurkkaan katsomaan leffaa nimeltä Bear, joka on siis karhukauhuleffa :D ei siis odotettavissa mitään kovin huikeaa leffaelämystä.

Kameran piuha loistaa poissa olollaan ja ulkoisen kovalevyn johto sanoi itsensä irti, joten ei herunut kuvia tällä kertaa :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti