sunnuntai 9. elokuuta 2015

kesäkuvia 2015

pöh...täällä podetaan flunssaa...
Paljon oli suunnitelmia tälle viikolle mutta nyt täytyykin himmailla kotona rauhassa että toi jäbä paranee, Oliver siis. 
Lenssu alkoi pikkuhiljaa kolkutella jo lauantaina ja me hölmöinä annettiin Oliverin uiskennella ja riehua siellä kaverin mökillä...no...olipahan pojalla ainakin erittäin hauska päivä vaikka siitä tulikin jälkiseurauksia. Tossa meidän naapurissa toimii perhekerho, jossa käytiin viime viikolla tutustumassa ja Oliver löysi monta uutta kaveria ja muutenkin tykkäsi kovasti. Tänään oli tarkoitus lähteä läheiseen puistoon, missä kerhon porukka käy maanantaisin ja huomenna taas sinne perhekerhon tiloihin leikkimään, mutta täytyy nyt ainakin tänään vielä ottaa rauhallisesti ja tyytyä vaan näihin kotioloihin. Tänään siis tiedossa lasten leffaa, pikku kakkosen pelejä ja legorakentelua.

Mulla on mielessä kytenyt ajatus että voisi tässä pikkuhiljaa alkaa ulkoiluttamaan tätä homeista ahteriani ja ruveta vaunulenkkeilemään säännöllisesti. Alkaa vähän jo kyllästyttämään tää vieraan näköinen kroppa ja haluisin saada jo sen oman pikkuhiljaa takaisin. Mulla ei ole vielä ollut jälkitarkastusta, joten sitä virallista "lupaa" urheiluun en ole vielä saanut, mutta eiköhän rauhallinen liikunta ole pelkästään hyvästä. Kauheesti polttelisi alkaa pitkästä aikaa juoksemaan, mutta sitä en uskalla omin päin aloittaa. 

Nyt tuo pienempikin rupeaa tuolla heräilemään, joten lätkäisen tähän loppuun sekalaisen kasan kuvia kuluneesta kesästä :)





































2 kommenttia:

  1. Mäki haluaisin taas juoksemaan! Mut tuntuu niin turhalta alottaa kun syksyllä se taas jää kun ei pilkkopimeessä haluu mennä lenkille :D

    VastaaPoista
  2. eikun anna nyt mennä vaan! Ei oo turhaa :)

    VastaaPoista