sunnuntai 4. syyskuuta 2011

supistelua ja ötököitä

Tän suunnittelemattoman blogitauon aikana on tapahtunut vaikka mitä ja samalla ei yhtään mitään. Toisin sanoen ei ole tapahtunut mitään mikä lukijoita kiinnostais (siksipä ei ole ollut pahemmin kirjoitettavaa) mutta pientä sutinaa on kuitenkin tapahtunut niin kohdussa kuin meidän keittiössäkin.

 Pieni yllätys, toisin sanoen yllätys perheineen odotti mua jauhopussissa kun tossa yksi päivä aloin kinkkupiirakkaa leipomaan. Nimittäin meidän jauhokaappiin oli asettunut asumaan ihan kiva joukko riisihärö-nimisiä pikkupaskiaisia. KAIKKI jauhot kaakaojauheita ym. myöten lensi siis roskiin ja kaikki muut aineet kaapista siirsin keittiön pöydälle ja nyt niitä ötiäisiä sitten myrkytellään jokunen viikko. Eipähän tule ainakaan ylensyötyä kun ruokahalu menee samontein jos keittiöön päin vilkaiseekin. Päätettiin sitten tulla joksikin aikaa tänne porukoille asusteleen, ettei mun tarvii haistella niitä myrkkyjä kotona.

Juu ja jonkin verran on tosissaan supistellut. Tai no mulla kyllä supistelee joka päivä ja monta kertaa mutta ne on ollut lähes huomaamattomia kovettumissupistuksia vain. Otin sitten käyttöön ton kolmen S-n tekniikan ja siitä miehen kanssa harrastettavasta ässästä on saanut kyllä aika mojovat ja kivuliaat supistukset aikaan. Harjoitukset jatkukoon :D
En mä oikeesti ihan hirveen kärsimätön (ainakaan vielä) oo, mutta mun mielestä on ihan kivaa ajanvietettä yrittää "jouduttaa" synnytystä kaikenlaisilla poppakonsteilla. Mulla on muutenkin vahva epäilys siitä ettei nyt ainakaan yliaikaiseksi mene. TIEDÄN, voin hyvin olla väärässäkin, mutta nyt vielä tosiaan tuntuu siltä että poika saattaisi tässä parin viikon sisään hyvinkin olla jo tuloillaan.

6 kommenttia:

  1. Kaveri oli miehen kanssa just sitä yhtä Ssää kokeillu eräänä aamuna, satuttii samaa aikaa neuvolaa ja sil oli siitä asti supistellu kivasti.. Kuinka ollakaa niiden poika päätti sit syntyä samana iltana. :D Ei sit yhtää nakertanu, et ennen la synty ja ite kärvisteli jo ylilasketun!
    Sitähän sanotaa, et siinä tavarassa on jtn ainetta, joka saattaa käynnistää synnytyksen ;)

    VastaaPoista
  2. mä oon kuullu kans samaa et siin ois jotai ns. "jouduttavaa" ainetta :P harjoitus jatkukoon! :D

    VastaaPoista
  3. voi kun sulla on siisti koti! meillä ei ihan nuin siisti keittiö tällä hetkellä ole :)

    diamondgirl-janika.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. juu ei meilläkään tällä hetkellä, kun ollaan tosissaan jouduttu kaikki ruokakaapit tyhjentämään keittiönpöydälle :D onneksi tuli joskus tossa aikasemmin napsittua noita kuvia

    VastaaPoista
  5. Nyt vasta löysin tän postauksen ja ihan uteliaisuudesta kysyn että pääsittekö häröistä eroon? Meillä sama ongelma ja keittiö ollut kokonaan tyhjillään pari viikkoa ja ongelma ei vaan katoa. Ruokahalu kateissa täälläkin ja oksettaa ihan pelkkä ajatustuskin noista tuholaisista! Hermoja raastaavaa puuhaa, meillä käynneet ihan tuholaistorjunta firmasta noita hävittämästä... Nim.Pääseekö niistä eroon ollenkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päästiin onneksi eroon! Tai ainakin me eletään siinä uskossa...me tehtiin niin, että heitettiin ensin kaikki jauhot menemään, sitten puunattiin kaapit läpikotaisin ja myrkytettiin. Muutettiin mun porukoille muutamaksi viikoksi ja Tomppa kävi joka päivä imuroimassa ja myrkyttämässä kaapit. Taidettiin pitää kaapit jopa 1,5 kk tyhjinä ihan varmuuden vuoksi ja sitten ostettiin kaikille jauhoille läpinäkyvät tiiviit purkit. Ei ole sen koommin näkynyt kyseisiä elukoita ja toivottavasti pysyvätkin poissa. Tsemppiä teille ötököiden häätöön ja kaikki sympatia tältä puolelta!

      Poista