torstai 29. syyskuuta 2011

kuulumisia

Mulla ois kyllä oikeesti aikaa päivittäin kirjoitella tänne, mutta en oo oikeesti muistanu :D Jäpikkä kuitenkin nukkuu niin paljon että ois monta tsäänssiä päivässä vähän päivitellä tätä mut ei oo vaan saanu aikaseks.

Mutta siis, meillä on arki lähtenyt loistavasti pyörimään. Jätkä syö ja nukkuu hyvin ja on aivan ihana pakkaus...luonnollisesti :D Ei oikeastaan itke juurikaan, vaan herätessään ja turhautuessaan rupeaa vaan ähisemään ja kitisemään enemmän. Tuli kuitenkin eräs odottamaton ongelma eteen, nimittäin poitsun yöhikoilu. Nukutin poikaa ensimmäisen viikon ajan aina kyljelleen (puolta vaihdoin aina joka nukutuksella) ja se alempi kylki aina tietysti hikosi hirveästi. Aluksi ajattelin että peitto on liian paksu ja kokeilin vähän eri paksusia peittoja, sitten ajattelin että patja on huono. Nyt tosin kun tällä viikolla aloin nukuttamaan poikaa selälleen, niin hikoilukin väheni, taisi siis johtua ihan vain asennosta.

Itse en ole vielä yöheräilystä johtuvaa väsymystä huomannut, kai sekin tulee sitten ajan kanssa, tosin ei tuo jäpikkä ole mua valvottanut kuin parin tunnin välein ruokailun merkeissä :) kaiken kaikkiaan elämä on aivan ihanaa vauvan kanssa.

Huomenna onkin sitten jätkän ensimmäinen oikea neuvola, jonka jälkeen lähetään porukoille järjestelemään sunnuntaina olevia siskon vauvan ristiäisiä.

4 kommenttia:

  1. Mikäs vauvan nimeksi tuli? :)
    -Jonna-

    VastaaPoista
  2. Herrasta tuli Joel Mikael Oksanen :)Nyt odotellaan 3 viikkoa niin saadaan meidänkin pikkumiehelle nimi

    VastaaPoista
  3. Nätin nimen poika sai! =)
    Ootteko jo päättäny teijän vauvelin nimen? =)
    -Jonna-

    VastaaPoista
  4. juu se päätettiin jo alkuraskausaikana :P salassa pysyy ;)

    VastaaPoista