lauantai 31. joulukuuta 2011

Joulua


Nyt sain vihdoin aikaiseksi tän joulupostauksen :D johan oli aikakin.

Aamulla siis heräiltiin kotona ja availtiin sängyssä ensimmäiset paketit. Näin meillä on ollut aina tapana. Oliver silmät pyöreinä katseli kun vähän avitettiin lahjojen avaamisessa. Seuraavana jouluna jätkä pääseekin sitten itse repimään pakettinsa auki (ja siinä samalla varmaan vähän muidenkin paketteja kun silmä välttää). Miehelle annoin lahjaksi iron maiden mukin ja t-paidan, kun niitä kovasti oli toivonut. Itse sain synttärilahjaksi mieheltä Täydelliset naiset kaikki loput kaudet mitä meiltä vielä uupui. Poitsulle oltiin ostettu soiva krokotiililelu, sekä kirjoja.Tomppa kävi viemässä jo aamusta koirat Epooseen (mun porukoille) hoitoon, jotta niiden ei tarvitsisi olla yksinään kotona.



 Koiratkin saivat omansa. Paketista paljastui härän häntäpala.

Kolmen jälkeen lähdettiin Tompan isän ja äitipuolen luokse, jonne kokoontui joulua viettämään Tompan isän puolen sukua. Ruokaa syödessä pikkumies makasi pöydän päädyssä lattialla vaunujen  kantokopassa ihan rauhassa koko ruokailun ajan ja lopulta jopa simahti siihen. Muutenkin jäpikkä jaksoi päivän todella hyvin. Meillä oli pullossa maitoa mukana, niin pääsin maistamaan pienen tilkan punaviiniäkin ruoan kanssa Availtiin vähän lisää lahjoja ja illalla kahdeksan aikoihin lähdettiin mun porukoille, jonne sitten jäätiin yöksi.




Sunnuntaina olikin luvassa lisää syöpöttelyä ja lahjojen availua. Illalla sitten suunnatiin takaisin kotiin ihastelemaan kaikkia lahjaksi saatuja leluja :) En jaksa alkaa lahjoja kuvailemaan sen enempää, mutta paketeista paljastui isompia vaatteita, leluja, kirjoja ja mikä parasta: syöttötuoli! Me miehen kanssa saatiin kauheasti suklaata, mikä oli aikalailla odotettavissakin, sekä muutama leffa ym. sälää. :) Nyt meillä on pakastin täynnä kaiken maailman joululaatikoita, kun Tompan äiti vähän innostui niitä tekemään. Ompahan ensi jouluksi ruoat valmiina :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti